top of page
SPEXFILMERNA

Här finns alla föreställningar inspelade för dig som antingen inte kunde se premiären eller bara vill se dessa fantastiska spex en gång till!

 

Varsågoda! 

pa film

När Dante Alighieri hamnar i helvetet är inget som han föreställde sig. Hur kommer det sig att hans livs kärlek, två influensor och såklart han själv, den store Dante, har hamnat i helvetet? Vad är egentligen en synd, och vem är utan den? Och viktigast av allt, vad kommer hända med mördarsniglarna i bokskogen när temperaturen stiger?

ds film

Vad gör man när världens ondska råder fritt, allt känns piss och man förlorar allt hopp för drömmar som att öppna egen vineria, bli padelproffs eller uppleva äkta mellanstadiekärlek? Hur blir livet kul och hoppfullt igen?

Kan gudar göra det rövfett för dig eller måste du finna kraften inom dig på egen hand?

lyttmab film

Vad har Sigmund Freud, en katt, en drös kommunistiska bönder och horhus med målandet av Mona Lisa och franska revolutionen att göra?

vb film

Året är 1969. Året som Pippi Långstrump sänds på TV för första gången, och månlandningen äger rum, eller...? För visst är det väl månen Neil Armstrong åker till?

Året är 1959 och vi befinner oss på Malmö högre läroverk för gossar, som sedan starten 1406 fått ekonomiskt stöd från Vatikanstaten. Det blir en tid för stora förändringar då skolan öppnar sina portar för flickor, och allt är frid och fröjd tills nyheten når Påve Johannes XXIII. Flickor på Malmö högre läroverk för gossar?? KATASTROF!!!!! Kan prästerna Benedictus, Fransisco och Augustus, samt Biskopen Procivitus ställa skolan till rätta?

Allting från vishetens begynnelse och framåt

finns även på vår YouTube-kanal:

bottom of page