Våra tankar är med anhöriga, vänner, kollegor och elever som påverkats av denna fruktansvärda händelse. Just nu sörjer hela latinspexet med resten av skolan.

Arbetet med spexet kommer att sättas på paus, och därmed är förställningarna kommande helg (25 och 26 mars) inställda. Mer information om vad som sker framöver samt eventuella återbetalningar kommer. Efterfesten kommer att ställas in och återbetalning av biljett sker under närmsta tiden.

 

Vi ber er ha förståelse för att det kan dröja.

Ta hand om er och må våra älskade lärare vila i frid.

latinspexet 2022
Affischtext kopiera.png

Har ni hört talas om myten om Pandoras ask? Enligt den grekiska mytologin skapade gudarna uppe i olympen en kvinna som de döpte till Pandora och gav henne en ask hon aldrig fick lov att öppna. När hon sedan bröt mot deras vilja och öppnade den kom alla möjliga sorters farhågor ut och det sägs att det är därifrån all världens ondska kommer. Men i den klassiska myten står det ingenting om poeten Sapfos, en flummig och färgstark konstnärs eller en blyg feminists koppling till historien. Vi i Latinspexet bestämde oss för att berätta hela sanningen! 

 

Låt oss tillsammans undersöka vad man gör när världens ondska råder fritt, allt känns piss och man förlorar allt hopp för drömmar som att öppna egen vineria, bli padelproffs eller uppleva äkta mellanstadiekärlek. Hur blir livet kul och hoppfullt igen? Kan gudar göra det rövfett för dig eller måste du finna kraften inom dig på egen hand? Vet ni inte hur ni ska förhålla er till frågan? Då har ni hittat helt rätt! Följ med oss genom en historia där deppigt möter gudomligt, fyllt med padelterapi, kärlekstrianglar och magiska regnbågskramar.

 

Vi ställer oss den klassiska spexfrågan: “Hur gick det egentligen till?” 

Och svarar på det klassiska spexviset: “I alla fall inte som i Latinspexets uppsättning av Pandoras ask”

 

Varmt välkomna till Latinspexet 2022, Pandoras ask!